Konferens

Segling och konferens i Stockholms skärgård
Vi ordnar ditt livs bästa konferens i Stockholms skärgård.

En välplanerad dagordning och ett meningsfullt innehåll är självklart de viktigaste ingredienserna i en lyckad konferens. Men det som sätter krydda till mötet och skapar de bästa av minnen är konferensaktiviteten.

Konferens med segling i skärgården är en mycket uppskattad aktivitet hos våra kunder. Efter att ha seglat en dag tillsammans och provat på nya uppgifter, som att styra, navigera och trimma segel har man lärt känna varandra på ett annorlunda sätt. Att våga prova och gå ”out of the box”, och där man bjuder på sig själv, ger bästa förutsättning till ett lyckat möte och en oförglömlig konferens.

Vi hjälper er att boka konferenslokaler och festlokaler ute bland skärgårdens krogar och pensionat. Vi kan även ordna teambuilding med segling.

Båtarna tar upp till 12 personer under seglingen. Vill ni övernatta i båtarna går det bra. Där finns plats för 8 övernattande gäster i 4 hytter. Båtarna har all bekvämlighet så som kök, dusch och toaletter, seglarställ och flytvästar samt den säkerhetsutrustning som krävs. Allt för att ni ska få den bästa konferensen och ett minne för livet.

Kostnadsfritt Eventförslag

Skicka Prisinformation