AKTIVITETER I STOCKHOLM

Kickoff |  Skärgårdssegling | Möhippa/Svensexa | Sommarsegling 

Är du sugen på att ta med vännerna, familjen eller kollegorna ut på ett äventyr och upptäcka Stockholms skärgård? På Goodsailing anordnar vi segelturer för både stora och små grupper! 

Fören på båten i solnedgången

Segling är en aktivitet som passar alla evenemang

Gör något annorlunda till ditt evenemang och kom ut och segla med oss. Vi har seglingsevenemang för alla olika tillfällen oavsett om ni är en liten eller stor grupp. Med fantastiska segelbåtar tar vi oss ut till Stockholms skärgård!

Ta med vännerna, familjen eller kollegorna på en oförglömlig upplevelse i Stockholms skärgård. Vi visar dig runt i skärgården och upptäcker nya fina platser.

Skärgården är som bäst när man upptäcker den på vatten

Vår vision är att ni ska få komma ut på havet och känna den känslan som vi får uppleva varje dag. Ruset man känner när seglet hissas och vinden sveper in är helt otrolig men för att kunna uppleva den behöver man en segelbåt och ett härligt sällskap. Upplev ruset och du kommer garanterat vilja känna samma känsla igen.

 - Vi anordnar ditt evenemang. 

Kontakta oss idag och upplev äventyret med dom du gillar

Kontakta oss idag och berätta för oss vad du vill göra och vad målet med aktiviteten är så skräddarsyr vi det perfekta paketet till er. Alla våra seglingar ser annorlunda ut beroende på vem som bokar men det är det som gör oss unika. Vi skapar seglingen utefter ert sällskap.

Gör nått nytt tillsammans med människor du gillar och upplev havet på ett helt nytt sätt. Vi är taggad på att få ta med er till sjöss, är ni?