Spännande & rolig konferensaktivitet i Stockholm

Välkommen att boka in er konferens på vår segelbåt och kombinera arbete med nöje. Spendera er nästa konferens på bästa sätt i Stockholms skärgård. Segling är en gruppstärkande aktivitet och ett fantastiskt sätt att arbeta tillsammans utanför den dagliga verksamheten.

Konferens är en väl förberedd större sammankomst med föredrag och diskussioner. Frisk luft och Stockholms unika skärgård ger nya tankar och tid för avkoppling. Därför är vår segelbåt en perfekt plats för att arrangera en konferens och kombinera arbete med nöje. Med Stockholms skärgård som kuliss erbjuder vi en unik och inspirerande miljö där ni kan arbeta tillsammans och samtidigt ta del av skärgårdens vackra natur.

Konferens och avkoppling på segelbåt i Stockholms skärgård

Om ni behöver ta en paus från seglingen kan vi erbjuda våra konferensanläggningar i skärgården. Vi samarbetar med flera stora konferensanläggningar som kan hjälpa er att arrangera en oförglömlig konferens med allt från mat och dryck.

Oavsett om ni vill boka en mindre eller större konferens är ni välkomna att kontakta oss. Vi är övertygade om att ni kommer att ha en fantastisk upplevelse ombord på vår segelbåt och att ni kommer att lämna konferensen med nya insikter, minnen och starkare band med era kollegor.

Frågor och svar:

Hur många konferensgäster kan ni segla med ?

Vi har en Bavaria 47 med plats för tolv personer. För större konferenser hyr vi in fler båtar och kan då segla med upp till 150 personer.

Kan ni ordna med mat och tilltugg?

Javisst! Sjön suger och man blir hungrig. Vi ordnar med mat och dryck efter era önskemål.

Vilken seglarvana behöver konferensgästerna ha?

Ingen! Besättningen på Goodsailing har stor kunskap och lång erfarenhet av segling. De ansvarar för säkerheten så att ni kan känna er trygga och lugna ombord.
Konferens på båt i stockholms skärgård