KICKOFF & TEAMBUILDNING SEGLING I STOCKHOLM


En kickoff ska vara till för att stärka arbetslaget och för att göra en rolig aktivitet utanför kontoret. Hos oss får ni följa med på en interaktiv teambuilding där alla får vara med och delta. När kollegorna på en arbetsplats lär sig arbeta och lösa problem tillsammans stärks ens arbetslag vilket ofta resulterar i en hälsosammare arbetsmiljö. Kom varandra närmare i arbetslaget på en rolig och oförglömlig kickoff, och segla med oss i Stockholms skärgård.

Stärk arbetslaget med en rolig teambuilding aktivitet

Företagssegling är den perfekta aktiviteten när det kommer till att skapa en starkare gruppdynamik. I segling krävs det att man arbetar tillsammans och har en öppen dialog med varandra. Många moment kräver att man hjälper varandra, som till exempel navigering, lägga till, hissa segel, ta ner segel och mycket annat.

Ta med kollegorna ut på ett äventyr med spänning, utmaningar och skratt. Vi skräddarsyr seglingen utefter er och anpassar oss efter era önskemål. Kontakta oss för en gratis offert redan idag. Vi ser till att skapa den bästa möjliga kickoffen just för er.

Skräddarsydda företagsseglingar med privata skeppare

Vi skräddarsyr olika paket för olika kunder utefter hur ni vill att er dag ska se. Det ingår alltid en skeppar som guidar er genom seglingen. Vi ger er även den utrustning som ni behöver under seglingen så som flytvästar, seglarkläder, täcke, kudde, lakan och handduk.

Självklar kommer det även att finnas fika på båten för att hålla upp energin under seglingen.

Upplev en kickoff ni sent kommer glömma i Stockholms skärgård

Vi är ett gäng som delar samma intresse och vi vill att fler ska upptäcka det härliga med segling. Vår vision är att ha skärgårdens nöjdaste kunder och få fler människor att förstå allt som seglingen kan ge. Vi har många års erfarenhet av segling och är kunniga inom alla områden.

Så kunniga att vi till och med har seglat över atlanten. Med oss kan ni alltid känna er trygga på båten. Vi finns med hela dagen och hjälper er med allt inom seglingen. Stockholms skärgård har mycket att upptäcka och det bästa sätt att göra det på är att segla med oss. 

Upptäck Stockholm skärgård och kontakta oss redan idag. 

6 män hoppandes från goodsailing segelbåt ner i vattnet
Segling i Stockholm Kickoff