KICKOFF SEGLING

Följ med oss och segla på kickoffen 

En kickoff ska vara till för att stärka arbetslaget och göra en rolig aktivitet utanför kontoret och därför anordnar vi segling till företaget. På en arbetsplats är det viktigt att ens kollegor kommer överens och kan arbeta tillsammans med varandra vilket ofta resulterar i en bättre miljö på arbetsplatsen. Stärk ditt arbetslag genom att följa med oss ut och segla i Stockholms skärgård.

Varför ska ni segla på er kickoff

Segling skapar en stark gemenskap 

Segling är den perfekta aktiviteten när det kommer till att skapa en starkare gruppdynamik. I segling krävs det att man arbetar tillsammans och har en öppen dialog till varandra. Många moment kräver att man hjälper varandra som till exemepl, navigering, lägg till, hissa segel, ta ner segel och mycket annat.

Ta med kollegorna ut på ett äventyr med spänning, utmaningar och skratt. Vi skräddarsyr seglingen utefter er och anpassar oss efter era önskemål. Kontakta oss för en gratis offert redan idag. Vi ser till att skapa den bästa möjliga kickoffen just för er.

Vad ingår i kickoff segling?

Vi skräddarsyr olika paket för olika kunder utefter hur ni vill att er dag ska se. Det ingår alltid en skeppar som guidar er genom seglingen. Vi kommer att även att ge er den utrustning som ni behöver Flytvästar, seglarkläder, täcke, kudde, lakan och handduk.

Självklar kommer det även att finnas fika på båten för att hålla upp energin under seglingen, kaffe, laktosfri mjölk och godis. 

Vilka är GoodSailing?

Vi är ett gäng som delar samma intresse och vi vill att fler ska upptäcka det härliga med segling. Vår vision är att ha skärgårdens nöjdaste kunder och få fler människor att förstå allt som seglingen kan ge. Vi har många års erfarenhet av segling och är kunniga inom alla områden.

Så kunniga att vi till och med har seglat över atlanten. Med oss kan ni alltid känna er trygga på båten och vi finns med hela dagen och hjälper er med allt inom segling. Skärgården har mycket att upptäcka och det bästa sätt att göra det på är med segling Stockholm. Upptäck Stockholms skärgården, kontakta oss redan idag. 

Fotograf Tommy Jansson www.tommyjansson.com
Segling i Stockholm Kickoff