Därför ska du hyra båt i Stockholm i sommar

Drömmer du om att upptäcka Stockholms skärgård? Om små kobbar, sköna bad, god mat och underbara solnedgångar? Då ska du hyra båt i Stockholm i sommar! Med Goodsailing är det enkelt. Vi erbjuder seglingsäventyr som passar alla. Planera en innovativ konferens eller kick-off, ta med familjen eller kompisgänget eller fixa en annorlunda möhippa eller svensexa – allt är möjligt med Goodsailing.se.

Korta eller långa skärgårdsäventyr

Vi anpassar segelturen efter dina önskemål – och så klart efter väder och vind. En härlig dag ute på sjön kan innehålla allt från en lunch på Sandhamn, härliga bad i en naturhamn, grillning på en klippa och gruppövningar som stärker gemenskapen. Och glöm inte bort själva seglingen! Det är något alldeles särskilt att känna vågorna och vinden. Självklart får du hjälpa till så mycket eller så lite du vill. Hissa segel, skota eller styr – kanske blir du ett riktigt seglingsproffs innan vi lägger till vid kajen igen.

Vi kan kasta loss för en dagstur, men vi erbjuder även seglingsturer med övernattning. Vi på Goodsailing och vår besättning har gedigen erfarenhet och kunskap om segling och allt som har med livet på sjön att göra. Med oss kan du känna dig lugn och trygg. All utrustning finns ombord, och vi har flytvästar och seglarkläder i olika storlekar att erbjuda. Handdukar, lakan och kuddar ingår vid övernattningar.

Upptäck Stockholms skärgård

Stockholms skärgård är otroligt vacker. Här finns tusentals öar, holmar, kobbar och skär att upptäcka och njuta av. De lite större skärgårdsöarna har gästhamnar, men det finns också många, fina naturhamnar. Vi tar gärna med dig och ditt sällskap till våra skärgårdspärlor. Val av aktivitet bestämmer du, och vi har många tips och idéer. Skiner solen finns inget bättre än att ligga på svaj och ta ett dopp. När hungern kommer smygande finns olika alternativ, allt från restaurangbesök till lunch, fika eller middag ombord. Vi erbjuder olika menyer. Skulle det vara lite sämre väder kapslar vi in sittbrunnen så att ni fortfarande kan äta ute och njuta av utsikten.

image

Hyra båt i Stockholm är inget problem med Goodsailing

Att upptäcka Stockholm från sjösidan är ett fantastiskt sätt att lära känna vår huvudstad på ett nytt sätt. Välkommen att kontakta Goodsailing.se för ett härligt skärgårdsbesök! Och, som sagt, det är enkelt:

  • Kontakta oss på mejl, telefon eller via vårt formulär.
  • Tillsammans diskuterar vi upplägget med aktiviteter och mat.
  • Sedan bokar vi dag och plats för upphämtning.
  • På den bestämda dagen förbereder vi båten och hämtar upp dig och ditt sällskap för en minnesvärd segling i Stockholms skärgård.

Oavsett om du bokar Goodsailing för middag med vännerna, bröllop eller konferens ser vi till att göra seglingsäventyret skräddarsytt efter dina önskemål. Vi ses i Stockholms skärgård i sommar!

FAQ

Varför ska man hyra båt i Stockholm i sommar?

Att segla i Stockholms skärgård är ett nytt sätt att lära känna huvudstaden. Och det är en fantastisk upplevelse! Ta med familjen, kompisarna eller kollegor och njut av en dag på sjön.

Måste man kunna segla för att hyra en båt med Goodsailing?

Nej, våra skeppare har alltid fartygsbefäl klass 8 och har hand om allt ombord. Du och ditt sällskap får hjälpa till hur mycket eller lite ni än vill.

Vad händer om någon blir sjösjuk?

I innerskärgården är vågorna så lugna att risken för att bli sjösjuk är minimal. Ingen har hittills blivit sjösjuk med Goodsailing.