Kombinera din konferens med segling i Stockholms skärgård

Konferens i skärgården

Företag, organisationer och myndigheter anordnar konferensaktiviteter för att utbyta idéer, diskutera ett visst ämne eller arbeta fram strategier. Oavsett syfte med konferensen är den också ett tillfälle att lära känna varandra. Det är då Goodsailing kommer in i bilden! Vi kan nämligen kombinera er nästa konferens med en härlig seglingsupplevelse.

Arbete och nöje i en härlig kombination

Att segla tillsammans är en gruppstärkande aktivitet. Med vår topputrustade segelbåt hämtar vi upp er och sedan väntar ett äventyr i skärgården. Seglingen, havsluften och den fantastiska miljön skapar förutsättningar för många kreativa möten. Är ni många konferensgäster hyr vi in fler båtar och kan då segla med upp till 150 personer.

Vi ordnar allt som behövs för att konferensen ska bli lyckad. Känner ni för ett dopp i det blå kastar vi bara ankar i en härlig badvik. Där kan vi servera mat och dryck efter era önskemål. Sträcker sig konferensen över en natt ordnar vi frukost, lunch, middag och fika. Vi har möjlighet att kapsla in hela sittbrunnen så att ni kan njuta av utsikten även vid dåligt väder. Segelturen kan också gå till en konferensanläggning ute i skärgården.

Ingen erfarenhet av tidigare segling behövs

På segelbåten kommer du att träffa Erik och Susanne samt deras besättning. Alla är välutbildade och har lång erfarenhet av segling, både i Stockholms skärgård och utomlands. För oss är det viktigt att alla känner sig trygga under hela segelturen. Vill ni så hjälper ni till med seglingen. Och det rekommenderar vi! För den som aldrig har hissat ett segel eller navigerat en båt väntar en maffig upplevelse. Att segla tillsammans är ett utmärkt sätt att öva upp samarbetsförmågan och kommunikationen i gruppen.

Säkerheten ombord är naturligtvis viktig och ombord finns flytvästar till alla. Hur är det med sjösjuka då? Ja, många frågar oss om just det, men det är absolut ingen fara. Vågorna i innerskärgården är lugna så risken att bli sjuk är minimal. Faktiskt har vi inte haft någon sjösjuka än så länge!

Kombinera din konferens med segling i Stockholms skärgård

Boka er nästa konferens på en segelbåt

Kontakta oss så planerar vi tillsammans er nästa konferens ute i Stockholms fantastiska skärgård. Stor eller liten, kort eller lång? Vi har stor vana av att arrangera alla typer av konferenser. Vi kan planera en konferens över några timmar eller en dag, men också konferenser med övernattning. Vi anpassar oss efter era önskemål och vågar lova att det blir en konferens som ingen annan med aktivitet, avkoppling, möten, diskussioner, gemenskap och god mat! Och vem vet – kanske blir det ett dopp i plurret?