Den perfekta dagsutflykten i Stockholms skärgård

Går du i tankarna och funderar på vad den perfekta dagsutflykten i Stockholm skulle kunna vara? Du har varit på Vasamuseet, strosat runt i Gamla stan, ätit gott på någon av stadens restauranger, tagit ett kliv tillbaka i historien på Skansen, shoppat och njutit av en kopp kaffe på Söder. Ja, Stockholm är faktiskt staden som fått allt! Men varifrån upplever man öarnas stad bäst egentligen? Jo, från vattnet såklart! Upptäck Stockholms skärgård med oss på Goodsailing!

Ett äventyr för alla

En härlig dagsutflykt i Stockholms skärgård ger ett smakprov på skärgårdens fantastiska natur. Det passar både dig som vill vara turist i din egna stad och dig som är på tillfälligt besök. Du bokar hela båten för dig och ditt sällskap. Ta med kompisgänget, familjen eller kanske några kollegor. Fira din födelsedag eller anordna en möhippa eller svensexa. Tillsammans med er skeppare kryssar ni fram mellan öar, kobbar och skär. Vi anpassar seglingen efter era önskemål, tider och förutsättningar – och så efter vinden så klart. Ni kanske vill lägga till i en naturhamn och ta ett dopp? Äta lunch på några klipporna eller segla mot solnedgången med ett glas bubbel i handen? Eller varför inte besöka härliga sommarpärlor som Sandhamn, Grinda eller Vaxholm? Ni behöver inte ha någon seglarerfarenhet och får hjälpa till hur mycket eller hur lite ni vill med seglingen.

Den perfekta dagsutflykten i Stockholms skärgård

Är du fortfarande inte helt övertygad? Här är fem fördelar med segling:

  • närhet till naturen på ett helt unikt sätt
  • möjlighet att utforska och upptäcka dolda pärlor som bara kan nås från vattnet
  • gemenskap och lagarbete
  • utmaning och upplevelse utöver det vanliga
  • mat smakar aldrig så gott som ute på sjön.

Mönstra på segelbåten på Vaxholm, Sandhamn, Rindö, på Strandvägen i centrala Stockholm eller var det passar er. Vi är flexibla! När alla är ombord går vi igenom säkerheten på båten och därefter drar vi iväg. Känn vinden i håret, andas in sjöluften och njut av de fantastiska vyerna! Vi ser fram emot att skapa en helt unik och oförglömlig upplevelse tillsammans med er, oavsett om det är att utmana era seglinskunskaper, ligga på svaj i en naturhamn eller en avslappnande tur ut till Sandhamn.

Regnar det? Inga problem! Vi plockar fram regnkläder till alla ombord och kapslar in hela sittbrunnen.

Välkommen ombord

Stockholm är en av de mest spektakulära skärgårdarna i världen. Segling ger dig en möjlighet att uppleva och utforska alla dess öar och vidsträckta fjärdar. Koppla av från stadens stress och puls och följ med på en dagsutflykt med Goodsailing i Stockholms skärgård. Kontakta oss så planerar vi en oförglömlig dag tillsammans!

FAQ

Hur stor är risken att bli sjösjuk i Stockholms skärgård?

Risken att bli sjösjuk är mycket liten. I Stockholms skärgård finns inte tillräckligt stora vågor. Självklart har vi ändå alltid ett skeppsapotek ombord med sjösjuketabletter och plåster.

Hur stort sällskap kan boka en dagsutflykt?

Vi har en Bavaria 47 med plats för tolv personer. Är ni ett större sällskap hyr vi in fler båtar och kan då segla med upp till 150 personer.

Vem kan boka en dagsutflykt i Stockholms skärgård med Good Sailing?

Alla! Du behöver ingen seglingserfarenhet. Besättningen ombord har stor kunskap och lång erfarenhet av segling.