Hyr segelbåt – det här får du med oss

Äventyr med familjen eller kompisarna, möhippa eller svensexa, kick-off eller konferens – ja, att hyra en segelbåt i Stockholm passar för många olika tillfällen. Och det bästa av allt är att du inte behöver kunna segla för att göra det! Hyr en segelbåt med egen skeppare via Goodsailing och upplev Stockholms fantastiska skärgård. Nedan berättar vi mer om vad vi på Goodsailing kan erbjuda.

Kunskap och erfarenhet

Vi har lång och gedigen utbildning och vana av segling i Sverige men även på internationella vatten. Seglingscharter har vi drivit i femton år. Alla skeppare har minst behörighet för fartygsbefäl klass VIII.  En skeppare är dock mycket mer än någon som bara seglar och styr båten, en skeppare är också ansvarig för all säkerhet ombord och är samtidigt er lokala guide. Vi styr gärna till våra egna skärgårdspärlor och visar er charmen med soldränkta klippor och salta bad. Vi bjuder också gärna in dig att vara med och segla. Hos oss kan du testa att hissa segel, styra och lära dig en knop eller två.

Bavaria 47 – en segelbåt med allt

Vår segelbåt är modern, fräsch och fullt utrustad för en bekväm komfort. På båten finns kojplatser till tio personer. Vid segling med övernattning ingår lakan, täcken, kuddar och handdukar. Vi erbjuder så klart också flytvästar och seglarkläder till alla ombord. Skulle ni vara ett större sällskap kan vi hyra in båtar och segla upp till 150 personer.

Maten ombord

Sjön suger, och med det menar vi att mat och dryck aldrig smakar så bra som när man är ute på sjön. Vi kan servera allt från frukost, fika, lunch och middag. Självklart kan vi också erbjuda ett glas bubbel, vin eller öl. Det beror helt enkelt på era önskemål och hur lång segling ni planerar. Är vädret lite sämre kan vi täcka över sittbrunnen med kapell så att ni kan sitta ute och njuta av utsikten i alla fall. Vi kan också lägga till vid en skärgårdsö och grilla på klipporna eller åka ut till Sandhamn eller någon annan ö med restaurang eller värdshus.

Gemenskap och upplevelser

Nu har vi nämnt praktiska saker som säkerheten ombord, korta och långa seglingsturer samt mat och dryck, men ett seglingsäventyr är så mycket mer än så. Att vara ute på sjön skapar en alldeles särskild gemenskap. Det spelar ingen roll om ni är kollegor, vänner eller familj – alla upplever det. En segling med Goodsailing skapar minnen för livet.

Detta får du inte – Sjösjuka

Häng med Goodsailing ut i Stockholms skärgård på ett fantastiskt seglingsäventyr. Vi erbjuder alltid det där lilla extra för att möta era behov och önskemål. Men en sak får du inte med oss, och det är sjösjuka. I innerskärgården finns inga vågar som ger sjösjuka. Du kan alltså vara helt lugn och trygg med oss på Goodsailing.

Hyr en båt i Stockholm med Goodsailing

Välkommen att höra av dig till oss för att boka en segling i Stockholms skärgård. Du når oss enkelt via telefon eller mejl. FAQ

Måste jag kunna segla för att boka Goodsailing?

Nej, du behöver faktiskt ingen vana av sjön överhuvudtaget. Ombord finns alltid en skeppare, men självklart får du gärna vara med och hjälpa till.

Finns all utrustning som behövs ombord?

Javisst, ombord på vår Bavaria 47 finns allt från flytvästar och seglarkläder till mat, dryck, sängkläder och handdukar. Du är välkommen att bara gå ombord och hänga med!

Hur många kan segla med Goodsailing?

Ombord finns kojplatser till tio personer, men är ni ett större sällskap har vi möjligheten att hyra in fler båtar.