På jakt efter en annorlunda möhippa/svensexa? Häng med oss ut i Stockholms skärgård

Ta med den blivande bruden eller brudgummen på en oförglömlig möhippa eller svensexa och häng med oss ut i Stockholms fantastiska skärgård! Det blir ett äventyr som skapar minnen för livet.

Fira bruden och brudgummen med en unik upplevelse

En möhippa eller en svensexa är en fest som vännerna ordnar för bruden och brudgummen inför bröllopet. Möhippan eller svensexan brukar oftast organiseras som en överraskningsfest. Och kan du tänka dig en bättre överraskning än en segeltur runt skärgårdens mysiga kobbar, skär och vikar?

Hur kan en möhippa eller svensexa i skärgården gå till? Ja, det bestämmer ni! Vi planerar turen efter era önskemål, och så efter vädret och vinden förstås. Så här kan en segeldag med Goodsailing till exempel se ut:

  • Mönstra på ombord, korka upp bubbelflaskan och skåla med bruden eller brudgummen.
  • Vi lättar ankar och seglar ut mot skärgården där vi visar våra bästa smultronställen. Ni får jättegärna vara med styra båten eller  skota och hissa segel. Inga tidigare seglingserfarenheter behövs – vi lär er allt ni behöver veta.
  • När hungern sätter in hittar vi en skyddad vik och njuter av mat och dryck i en underbar skärgårdsmiljö. Vad sägs om en mustig fisksoppa eller en fräsch sallad?
  • Vi ordnar gärna roliga lekar och aktiviteter som passar perfekt på en möhippa eller svensexa. Eller så kanske ett dopp i havet lockar?
  • Efter en härlig dag i skärgården seglar vi hem igen i solnedgången.

Vill ni stanna över natt? Självklart kan vi också ordna med middag och övernattning på en ö i skärgården. En tur till Sandhamn ute i det yttersta havsbandet brukar vara ett populärt alternativ. Här finns en levande skärgård med restauranger och barer men också fina vita stränder och karga klippor förstås. På vår topputrustade Bavaria 47 finns kojer till tio personer. Är ni ett stort kompisgäng har vi möjligheten att hyra in fler segelbåtar.

På jakt efter en annorlunda möhippa/svensexa? Häng med oss ut i Stockholms skärgård

Möhippa och svensexa i Stockholm

Hyr en segelbåt och häng med över glittrande vatten i Stockholms fantastiska skärgård. Vi arrangerar härliga äventyr fyllda av fart och skratt för möhippor och svensexor. Ett minne för livet! Kontakta oss på Goodsailing.se så planerar vi den perfekta möhippan/svensexan tillsammans.

Och du behöver inte vara orolig för varken säkerheten, sjösjuka eller dåligt väder. Vi har lång seglingserfarenhet, vågorna i Stockholms skärgård är lugna och hela sittbrunnen kan kapslas in.

Varmt välkomna ombord hälsar Erik och Suzanne!

FAQ

Hur stort gäng kan segla med Goodsiling.se?

Tolv personer plus skeppare kan man vara på varje båt. Är ni ett stort gäng hyr vi in fler båtar.

Hur är säkerheten ombord?

På segelbåten finns utbildade skeppare som tar hand om allt och ansvarar för säkerheten. Alla skeppare har minimum Fartygsbefälsexamen klass 8. Ombord finns också flytvästar till alla.

Var börjar och slutar seglingen?

Det kommer vi överens om när ni bokar turen. Vi kan till exempel hämta upp er på Vaxholm eller på Strandvägen i centrala Stockholm.