Segling är den perfekta aktiviteten på din kickoff

Ta med dina kollegor på en kickoff i Stockholms skärgård. Vi på Goodsailing har seglat ut i skärgården med företag och kollegor under många år och det blir alltid lika lyckat. Testa du med!

Våga något nytt

En kickoff brukar markera början på något nytt. Det kan vara ett nytt verksamhetsår, ett nytt projekt eller en lansering av en ny vara eller tjänst. Helt enkelt en uppstart av något! En kickoff är en aktivitet som stärker lagkänslan och tillför ny energi för att ta arbetet till nästa nivå.

Att planera en kickoff på en segelbåt har många fördelar. Här finns goda möjligheter att stärka sammanhållningen, samarbeta och lära känna varandra bättre. Hos oss får alla som vill vara med och hissa segel, navigera och lägga till. Det är ett perfekt sätt att stärka gruppdynamiken på. Allt kan hända när man seglar och det är just det som är den stora tjusningen. När alla arbetar tillsammans blir det både enklare och roligare att nå målet. Segling ger helt enkelt många oväntade möten och nya upplevelser som ger inspiration och energi att ta med sig tillbaka till arbetsplatsen.

Ni behöver inte ha någon vana eller erfarenhet av segling. Vi lär er allt ni behöver veta och ansvarar för att seglingen blir lugn och säker. Med ombord finns alltid en utbildad skeppare med lång erfarenhet av segling i Stockholms skärgård. På segelbåten finns också flytvästar och regnkläder till alla.

När ska du byta ut mjukfogen i badrum?

Kickoff i skärgården – teambildning och nöje

Vi planerar gärna roliga aktiviteter på båten för att stärka gruppens gemenskap. Vi fixar också mat och dryck till hela gänget efter era önskemål. Och självklart finns det även tid för att slappna av och njuta av skärgårdsseglingen! Om ni önskar kan vi ordna med inkvartering på en skärgårdsö eller övernattning på båten. På vår Bavaria 47 finns tio kojplatser. Är ni fler? Inga problem, då hyr vi in andra båtar och kan segla iväg med upp till 150 personer. Vi anpassar aktiviteterna och seglingen efter era önskningar. Tillsammans planerar vi en oförglömlig kickoff!

En lyckad kickoff med Goodsailing

Goodsailing drivs av Erik och Suzanne. De kommer att se till att er kickoff blir en kickoff att minnas – en kickoff fylld med både utmaningar och skratt! Efter många år i Stockholms skärgård känner de till alla mysiga badvikar, de allra bästa ankringsplatserna och de finaste öarna. För mer information och priser är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa till att skapa en unik kickoff som ger ny energi in i laget. Varmt välkomna ombord!

FAQ

Hur fungerar säkerheten ombord?

Vi sätter alltid säkerheten i första hand. Våra skeppare har alltid fartygsbefäl klass 8. På Goodsailing.se blir alla väl omhändertagna och självklart finns flytvästar ombord till alla gäster.

Vad händer om någon blir sjösjuk ombord?

Hittills har faktiskt ingen blivit sjösjuk ombord på Bavaria 47. I innerskärgården är vågorna så lugna att risken för att bli sjösjuk är minimal.

Var börjar och slutar kickoffen?

Vi anpassar oss efter er så långt det går och kan till exempel hämta upp er på Vaxholm eller Strandvägen i centrala Stockholm.